A minap végzett javítás helyétől alig pár méterre ismét csőtörés történt Szolnokon

Megosztás

Két héttel ezelőtt is javították a vezetéket azon a környéken, hétfőn is egy csőtörés javítási munkálatait végezték Szolnokon, de az Ady Endre út környéke kifejezetten problémás. Fokozatosan bedől megyeszékhelyünk vízrendszere a korábbi, el nem végzett karbantartási és felújítási munkálatok miatt.

Dániel a közösségi médiában adta ki mérgét a folyamatos csőtörések miatt, amik természetesen nem a véletlen művei Szolnokon (sem). Az elmúlt tíz évben szinte semmilyen karbantartásra nem költöttek pénzt, így már meg sem lepődünk, hogy egyre-másra újabb és újabb szolnoki csőtörésekről olvasunk.

Most éppen kedd van. Az Ady-Boldog sarkán ismét elhárítási munkálatot végeznek. A két héttel ezelőtti javítástól nagyjából két méterre. Dániel kiakadt a szakmunkásokra, ám figyelmeztették, ez nem a szakmunkások hozzáértése vagy hozzá nem értése okán alakul így, hanem mert “ezeréves” csőrendszerünk réges régen megérett a cserére, csak a karbantartást nem végezték el az utóbbi évtized során. Most pedig kibuknak a problémák.

“Vajon hány tucat helyen kellett feltörni a “történelmi útfelújítás” során lerakott aszfaltot?” – kérdezte János. A hivatalos közlés szerint a belvárosi Dr. Sarkady utcában lett csőtörés Szolnokon, ami miatt a Jókai utcát is lezárták. Keddre virradóra felszín alatti vízhálózati csőtörés keletkezett a Dr. Sarkady László (volt Tisza Antal) utca és a Tófenék utca kereszteződésénél, a papír- és írószerbolt és a Pertu kocsma között. A Víz- és Csatornaművek Zrt. munkatársai ismét, rutinszerűen nekiláttak a hibafeltárásnak. Az ígéret szerint kedden be is tudják fejezni a hibaelhárítást.

Kapcsolódó cikkek